Wandy + Photohunter


My Best Friend Wedding
December 20, 2009, 2:52 pm
Filed under: Wedding

Tanggal 18hb Disember merupakan hari besejarah bagi seorang sahabat karib aku yang bernama Sarimas Muliana Binti Amat.kami mula berkawan sejak tingkatan 1 sehingga sekarang..aku pun rasa gembira melihat kwn baik aku duduk bersandin d atas pelamin dan aku jugalah jurugambar rasmi untuk persandingan sahabat baik ku..majlis akad nikah diadakan d rumah pengantin perempuan dan dengan sekali Lafaz mereka telah di Ijab kabulkan…19hb pula berlangsung majlis d sebelah pihak pengantin perempuan manakala 20hb majlis  berlangsung Di sebelah Pihak lelaki..tahniah aku ucapkan kepada kedua mempelai dan tidak lupa kepada Photohunter Crew Salam,Baax & HAfiz yg berusaha untuk memburu gambar sepanjang majlis Berlangsung.



Holga 135BC
December 18, 2009, 4:31 am
Filed under: Lomography

Salam kepada peminat Lomografi ni aku nak kongsi sedikit gambar yg aku snap guna Holga 135Bc..gambar ni adalah percubaan pertama aku menggunakan kamera tersebut.so plz komen k..hehe..sekiranya kamu org ada mempunyai gmbr2 koleksi peribadi daripada kamera lomo boleh la upload gmbr2 tersebut kat LOMOHUNTER grup kat FB..kalau yh blm join tu boleh la join k..taip je lomohunter.



Aisha & Zaki
November 28, 2009, 12:15 am
Filed under: Wedding

 



wedding pertiwi & Zulfakar
November 19, 2009, 1:46 pm
Filed under: 1



Majlis Akad Nikah
August 11, 2009, 2:54 pm
Filed under: 1

AN

AN 2

AN 3

Majlis akad nikah Berlangsung pada8 Ogos 2009.Gambar Persandingan akan menyusul..



Sudah Lama Tak Jumpa
August 4, 2009, 4:04 pm
Filed under: event

Sudah sekian lama blog aku ni sunyi dan sepi tampa kabar berita,baru hari ini aku berkesempatan untuk uploadkan gambar yg tersimpan dalam pc ku..idea utk menulis pun menjadi kurang kerana kesibukan duniawi..InsyaAllah aku akan cuba untuk sentiasa update kan blog aku ni..kerja di pejabat melambak.job wedding memang ada tiap minggu n travelling ke kawasan pedalaman sudah menjadi kelaziman dlm kerja aku ni..so ni ada beberapa shoot yg tak seberapa yg sempat aku touch up dgn utk tatapan semua..

kukubesi

MAWAR WDD copy

mawar 2

pengantin

persiapan pengantin

anak mata bersinar

mohon maaf sekiranya gambar ini bercampur aduk..ruang waktu aku terlalu sempit utk buat semua ini..huhu



PhotoHunter Crew
June 7, 2009, 2:07 pm
Filed under: 1

Pada 6.6.09 satu photoshoot telah dibuat oleh photohunter member..aku telah berusaha menyediakan seorg model iaitu Jenifer(Jenny) Finalist Miss fair & Lovely.so sessi kali ini telah di beri tunjuk ajak oleh Mr.Fareez Kario..so ini ada beberapa shoot yg sempat aku edit n untuk tatapan semua..hehe

jen2

jen5

jen 2 copy

Model: Jenny

jen & wandy Sempat juga bergambar bersama model..hehe

ph 1

ph 2

Tq Kepada semua Member & Model Yg Sporting…ada masa kita polah gik k..hehe