Wandy + Photohunter


Pre-Wedding Mawar & Safri
June 6, 2009, 1:04 am
Filed under: Outdoor

Pre-Wedding Mawar & Safri

Lokasi Palm Beach Resort Sematan.

mawar & Safri Amit

mawar4

Safri Amit

old skool

mawar3

Sunset HDR

Nikon D300,17-70mm Sigma Lens F2.8,SB800 Speedlight

Advertisements


Outdoor with Suster ngesot
April 18, 2009, 5:42 pm
Filed under: Outdoor

hehe..beberapa minggu lepas aku telah shoot geng2 kakak ku kat pantai puteri bersama geng2 photohunter yg lain..tp x byk shoot aku yg menarik cz tepaksa bekejar kesana kemari..mau beri tunjuk ajar n mcm2 lagi..lg pun waktu 2 matahari dh nak terbenam so semua kerja kena rushing..hehe..so hanya ini saja shoot yg x  seberapa dari aku untuk tatapan semua…nanti kta out door lagi..sebelum aku terlupa tajuk suster ngesot aku berikan cz semua geng kakak keja sebagai Nurse..hehe..melompat-lebih-tinggi

mary1

nadya

biot-n-fwen

fuh

tada1

sorry if editing sik bagus…..xda masa yg cukup..bz bangat..