Wandy + Photohunter


wedding pertiwi & Zulfakar
November 19, 2009, 1:46 pm
Filed under: 1



Majlis Akad Nikah
August 11, 2009, 2:54 pm
Filed under: 1

AN

AN 2

AN 3

Majlis akad nikah Berlangsung pada8 Ogos 2009.Gambar Persandingan akan menyusul..



PhotoHunter Crew
June 7, 2009, 2:07 pm
Filed under: 1

Pada 6.6.09 satu photoshoot telah dibuat oleh photohunter member..aku telah berusaha menyediakan seorg model iaitu Jenifer(Jenny) Finalist Miss fair & Lovely.so sessi kali ini telah di beri tunjuk ajak oleh Mr.Fareez Kario..so ini ada beberapa shoot yg sempat aku edit n untuk tatapan semua..hehe

jen2

jen5

jen 2 copy

Model: Jenny

jen & wandy Sempat juga bergambar bersama model..hehe

ph 1

ph 2

Tq Kepada semua Member & Model Yg Sporting…ada masa kita polah gik k..hehe



Sambungan yang tiada kaitannya
February 22, 2009, 1:32 pm
Filed under: 1

Hye..lamak dh aku menghilang ..hehe bz aku sik abis2..aku boleh kalahkan menteri..tok ada sedikit gmbr ku amik kat kk..tp nang sik banyak shoot..aku lebeh banyak berehat daripada amik gmbr…sebenarnya aku tok sik ada idea gilak bab menulis..Chu salu komen word aku lintang pukang..walaupun aku nang terer BM kat sekolah..haha..Chu mintak maap k..lak aku amik gmbr ko polah text k…kira aku clark..ko jd Lois Lane selauk k..hahatok ku upload gmbr yg sik bekaitan…haha..tp suma ya berlaku time d kk..hehe..gmbr campor2..macam rojak jak..

senja

Gambar tok time senja kat KK..nang cun bilit rumah B.yun ngadap laut..Best..shoot By..baak..aku edit jak..baak dh makin terer now..hehe

_dsc1046

Sekali lagik Ba’ak pun shoot..salam dh ketinggalan dr Ba’ak..(jek Ckit..hahahaha)

_dsc1054

kb

kb-4

_dsc1022

_dsc1005

Tok lah ba’ak photographer in the making..hehehe

kb-3

Bakal pengantin baru…latihan utk menghadapi hari Perkahwinan sebenar..hehe.