Wandy + Photohunter


wedding english Style
March 24, 2011, 12:35 am
Filed under: Wedding

Assalammualaikum..lama dah x update blog ni..heheh rasanya kalau blog ni perabot memang dh banyak debu kot..neway ni nak cita sikit pasal pengantin ni buat perkahwinan ala2 english style la..hehe nice dress n pakaian lelaki tu pun smart..so ni ada sedikit snap yg x seberapa..outing untuk pengantin ni hari yang sama iaitu selepas bersanding..outing i buat kat SCV(kampung Budaya Sarawak) &old court House(mahkamah lama) sila beri komen..tampa komen saya tidak akan maju jaya..hehe Peace..bye.

Photographer : Wandy Saeit

shoot Using : Nikon D300,Tamron 17-50mm f.2.8,Tamron 70-200mm f.2.8

Advertisements

Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: