Wandy + Photohunter


Perkahwinan Farah & Amat
May 27, 2009, 2:26 pm
Filed under: Wedding

Apa kabar?sudah lama aku tdk update blog aku.setelah sekian lama hari ini baru aku bekesempatan utk upload gambar,itu pun gmbr perkahwinan farah & Amat kat negeri sembilan.Majlis akad nikah berlangsung pada 22 mei lepas waktu Isya dan majlis persandingan pada keesokan harinya..di pendekkan cerita,aku berangkat ke kuala lumpur pada pg jumaat jam 9.30pg,tapi aku telah bertolak ke airport jam 6.30pg kerana takut masalah kesesakan lalu lintas..aku tidak pergi keseorangan dan di temani oleh seorang lagi juru gambar berpengalaman dalam photohunter iaitu salam..sampai saja d Kl central aku dan salam menunggu jurugmbr berpengalaman iaitu kario(Fareez),so kta 3 tak terus pg ke negeri sembilan,tetapi pergi ke pertama complex utk membeli kamera baru..hehe..D300..ertinya skrg aku dh ada 2 bijik D300…pas urusan membeli kamera kami bertiga pun bergegas ke negeri sembilan menaiki KTM komuter..perjlnan yg pjg panas dan meletihkan…sampai saja d seremban kita bertiga disambut oleh bakal pengantin lelaki dan beliau membawa kami utk cek in d hotel..belum hilang penat kta bertiga terus pg kerumah pengantin perempuan utk majlis akad nikah..snap punya snap jam dah pukul 1am….so awal pg kami bertiga dah bersiap utk majlis persandingan..dr pagi hingga outdoor petang…walaupun penat serta letih kami bertiga berasa gembira krn banyak pengalaman yg kami dapat n saling bertuka pendapat..selain itu kedua2 pengantin sangat sporting memberi pose2 istemewa kepada kami..Tq Amat & Farah..semoga panjang umur,Murah Rezeki dah kekal ke Akhir hayat..

alat solek

kenangan manis

sempat juga snap gambar kenangan pengantin waktu zaman sekolah & Time betunang….

with best fwen..

hehe,sempat juga kawan2 mengusik farah sebelum majlis Akad nikahAkad Nikah

Pakaian Tradisi

Selepas Majlis akad nikah Kedua2 pasangan pengantin mengenakan pakaian Tradisi Negeri sembilan…seronok jadi pengantin baru..hehe

wdd farah

Shoot daripada Kario(Fareez)..ko memang sifu lah..senang bekerja dgn diaorg….

wdd farah8

Ini adalah antara shoot yg kami 3 ambil…harap2 dapat bekerjasama lagi dengan Kario yg sedang mencipta nama ditempat org…Begitu juga salam yg byk membantu..puas hati dengan hasil kerja mereka..Tahniah buat kedua2 pasangan pengantin.SELAMAT PENGANTIN BARU…

Advertisements


Kesibukan & Masalah Kesihatan
May 20, 2009, 1:15 pm
Filed under: Personal

Sejak kebelakangan ini aku dilanda ribut kesibukan dan Kepenatan..kerja tidak mengikut jadual dan travelling ke sana sini..akhirnya aku mengakhiri kisah itu dengan masalah kesihatan..batuk,demam panas,sakit2 badan..setelah diperiksa aku bebas dr H1N1..mentang2 aku baru balik dr china..byk gambar yg belum sempat aku edit & upload..InsyaAllah Bulan depan aku akan masukkan gmbr Wedding,Pesta Kaul,Trip to China dan Banyak lagi yg aku mahu kongsikan disini…Jumpa lagi ya..