Wandy + Photohunter


Outdoor with Suster ngesot
April 18, 2009, 5:42 pm
Filed under: Outdoor

hehe..beberapa minggu lepas aku telah shoot geng2 kakak ku kat pantai puteri bersama geng2 photohunter yg lain..tp x byk shoot aku yg menarik cz tepaksa bekejar kesana kemari..mau beri tunjuk ajar n mcm2 lagi..lg pun waktu 2 matahari dh nak terbenam so semua kerja kena rushing..hehe..so hanya ini saja shoot yg x  seberapa dari aku untuk tatapan semua…nanti kta out door lagi..sebelum aku terlupa tajuk suster ngesot aku berikan cz semua geng kakak keja sebagai Nurse..hehe..melompat-lebih-tinggi

mary1

nadya

biot-n-fwen

fuh

tada1

sorry if editing sik bagus…..xda masa yg cukup..bz bangat..

Advertisements


WhiteRoom Studio
April 6, 2009, 3:01 pm
Filed under: Personal

Halo..lama dah aku x update blog ni cz sibuk dgn tugasan harian sebagai Penjawat Awam & Jurugambar separuh masa.Dipendekkan cerita,aku punya home studio telah pun siap sepenuhnya walaupun maseh banyak barang belum lengkap..aircon belum pasang lagi cz bajet telah banyak menyimpang,bila nak begambar kena pakai kipas lah dulu..sowie ya kwn2..so pada ahad lalu aku buat lah photoshoot sikit utuk test aku punya lighting studio & background puteh tu..so hasil nya boleh tahan dan memuaskan..hehe..gambar2 ni aku edit mengikut tip2 yang diajarkan oleh Kario(Fareez),Kario bagi tips dgn aku melalui sms saja..so aku try2 lah sendiri..Hope ada komen dr rakan2 yg ada melihat gambar ni k..TQ..

wandy-copy1

wandy-4-copy

wandy-3-copy-copy

ba'ak

dino Lorenzo

P/S: Tq buat Fareez sudi aja aku walaupun guna sms..tq buat geng2 photohunter lain cz support aku..Minta maap kpd geng lain Terutamanya salam Sebab Gambar Tiada dlm Blog ni..

Tunggu Ko Pulang Kuching baruk aku gambar kau k..hehe