Wandy + Photohunter


Sambungan yang tiada kaitannya
February 22, 2009, 1:32 pm
Filed under: 1

Hye..lamak dh aku menghilang ..hehe bz aku sik abis2..aku boleh kalahkan menteri..tok ada sedikit gmbr ku amik kat kk..tp nang sik banyak shoot..aku lebeh banyak berehat daripada amik gmbr…sebenarnya aku tok sik ada idea gilak bab menulis..Chu salu komen word aku lintang pukang..walaupun aku nang terer BM kat sekolah..haha..Chu mintak maap k..lak aku amik gmbr ko polah text k…kira aku clark..ko jd Lois Lane selauk k..hahatok ku upload gmbr yg sik bekaitan…haha..tp suma ya berlaku time d kk..hehe..gmbr campor2..macam rojak jak..

senja

Gambar tok time senja kat KK..nang cun bilit rumah B.yun ngadap laut..Best..shoot By..baak..aku edit jak..baak dh makin terer now..hehe

_dsc1046

Sekali lagik Ba’ak pun shoot..salam dh ketinggalan dr Ba’ak..(jek Ckit..hahahaha)

_dsc1054

kb

kb-4

_dsc1022

_dsc1005

Tok lah ba’ak photographer in the making..hehehe

kb-3

Bakal pengantin baru…latihan utk menghadapi hari Perkahwinan sebenar..hehe.

Advertisements


Perjalanan Ke Kota Kinabalu
February 13, 2009, 4:45 am
Filed under: Personal

           12hb Feb adalah hari yg Bz..huhu…aku bz dgn keja d opis…lepasya mesti siapkan kerja before pg ke kk…aku dgn baak(budak paktikal) pulang keja pukul 4.30..lepasya ku mandik n keluar gik pg pasar,beli brg k embak g kk..hehe..

           Aku sampey ke rumah lebeh kurang pukul 7 lebeh..barang belum packing…haha..aku ambik apa2 jak baju dlm almari n kemas dgn secepat yg boleh..tp yg penting Kamera mesti d embak..sik boleh lupak…pukul 8 aku pg ke airport..kmk 2 baak d hantar oleh dino N ct..hehe..tok adalah ckit shoot before aku terbang..baak jd model or bahan experimen..haha..BERSAMBUNG…

trip to kk

 

 

 

Bersambung…..



My First Entry
February 9, 2009, 12:48 pm
Filed under: event

Hehe..Assalammualaikum & Salam Sejahtera buat geng2 yg sudi singgah at my Blog..This is my first time aku buat blog..biasanya aku selalu singgah kat blog kawan2  n lihat hasi kerja sidak….kadang2 rasa jeles pun ada nanga artwork sidak yg mengancam..Semalam aku pukul 6.30pg dh kuar pg ke dibah jmbtan satok (org Kch Genti tauk).Aku join cdak KFK (Kelab Fotografi Kenyalang) amik gmbr Perayaan Thaipusam…adalah sikit2 shoot dpt ku amik..Plz2 tolong komen gmbr aku k..aku maok tauk cney kelemahan yg perlu aku perbetulkan..setakat tok aku dh nangga Blog Kario,Affy,kuriosaki,Saiful Nang & DLL suma best2..Hope sik boring dgn apa yg ku tulis tok..maybe bejarut kit..hehe..Sila beri Tunjuk ajar ya kawan2.

thaipusam

Tok adalah sebahagian dr gambar yg sempat ku snap..hehe..biasa2 jak..aku shoot gmbr tok pkei Nikon D300+18-200mm Lens..



Hello world!
February 8, 2009, 3:43 am
Filed under: event

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!