Wandy + Photohunter


Akad Nikah Mail & Dek Mai
May 22, 2011, 2:34 pm
Filed under: Wedding

Majlis Akad nikah yang berlangsung di rumah Pihak Perempuan,Majlis ringkas Tetapi meriah dengan Kehadiran Keluarga terdekat dan para sahabat.



wedding english Style
March 24, 2011, 12:35 am
Filed under: Wedding

Assalammualaikum..lama dah x update blog ni..heheh rasanya kalau blog ni perabot memang dh banyak debu kot..neway ni nak cita sikit pasal pengantin ni buat perkahwinan ala2 english style la..hehe nice dress n pakaian lelaki tu pun smart..so ni ada sedikit snap yg x seberapa..outing untuk pengantin ni hari yang sama iaitu selepas bersanding..outing i buat kat SCV(kampung Budaya Sarawak) &old court House(mahkamah lama) sila beri komen..tampa komen saya tidak akan maju jaya..hehe Peace..bye.

Photographer : Wandy Saeit

shoot Using : Nikon D300,Tamron 17-50mm f.2.8,Tamron 70-200mm f.2.8



hanya sekadar koleksi
December 14, 2010, 1:56 am
Filed under: Wedding



Wedding Julai 2010
August 3, 2010, 3:49 am
Filed under: Wedding



WS.PHOTOGRAPHY.
June 18, 2010, 12:23 am
Filed under: Wedding

WS.PHOTOGRAPHY-Picture Tell Stories



wedding(Jun 2010)
June 14, 2010, 9:07 am
Filed under: Uncategorized



Wedding Nazry & Isma
January 17, 2010, 12:48 pm
Filed under: Wedding

Thanks to all crew Fareez Kario,Salam Syah & Syah SD